Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Weedin tarina!

GB-niminen koira on hakemassa ruokaa Nerolle, läntisen alueen johtajalle. Hän yrittää napata kyyhkysiä, mutta pusikosta hyppää nuori pentu, joka hätistää kyyhkyset tiehensä. GB saa kuitenkin napattua yhden. Poika yrittää viedä sen. GB antaa linnun kuitenkin pojalle, kun kuulee että tämän äiti on sairas.

Poika vie kyyhkysen äidilleen, Sakuralle. Sakura syö, ja poika lupaa hakea lisää ruokaa. Hän ei kuitenkaan löydä mitään.

GB istuu joen rannalla. Hän pelkää mennä takaisin Neron luo, koska ei saanut mitään tuotavaa. Yhtäkkiä hän kuulee nimensä. Se poika jolle GB antoi kyyhkysensä, katsoi sillan kaiteen yli. Samassa GB:n ystävä, Sasuke tulee ja kertoo, että heidän pitää mennä varastamaan läheiseltä maatilalta muutama sorsa. Poika kuuntelee sillalta ja sanoo GB:lle, että se on väärin. GB ei kuuntele, vaan lähtee Sasuken kanssa kohti tilaa.

Tilalla on kuitenkin vahtikoira, ja GB tietää sen. He väijyvät Sasuken kanssa pusikossa. Sitten he hyökkäävät. Vahtikoira huomaa heidät. Se saa Sasuken hampaisiinsa mutta GB vain nappaa sorsan ja jättää Sasuken oman onnensa nojaan. Se sama poika tulee kuitenkin taas vastaan. Hän suuttuu GB:lle kun tämä ei auta ystäväänsä. Niinpä hän menee itse auttamaan. Poika heittäytyy vahtikoiraa kohti uudelleen ja uudelleen, mutta hän on niin pieni ettei se vaikuta mitenkään. Lopulta GB:kin tulee apuun. Vahtikoira paiskaa pojan ladon seinään. GB ja Sasuke luulevat hänen olevan mennyttä. Poika kuitenkin nousee, ja hänen silmänsä hohtavat. Hän tekee erikoisiskun nimeltä Zetsu Tenrou Battoga, ja leikkaa samalla koiran korvan poikki.

Smith-niminen koira seurasi tapahtumia pusikosta. Hän tunnisti hyökkäyksen Ginin, villikoirien lauman johtajan, erikoishyökkäykseksi. Poika ei kuitenkaan muista tehneensä sitä. Hän kysyy pojalta, kuka hänen äitinsä on. Kun Smith kuulee, että Sakura on sairas, hän pyytää poikaa viemään hänet tämän äidin luokse.

Sakura on hyvin heikossa kunnossa. Hän kertoo Smithille viimeisen toiveensa: poika on vietävä Ohuun isänsä luokse. Sitten hän kuolee.

He hautaavat Sakuran. Smith päättää viedä pojan Ohuun, koska Sakura oli niin toivonut. GB antaa pojalle nimeksi Weed, ja päättää tulla myös mukaan.

Ensimmäisen jakson tapahtumat olivat nyt tässä. Jos haluat tietää enemmän, katso loputkin ;D

©2019 Weed&Hopsu - suntuubi.com